AcasăNewsAnne Sinclair i-a dat papucii lui Dominique Strauss-Kahn

Anne Sinclair i-a dat papucii lui Dominique Strauss-Kahn

I-a stat alaturi si la bine si la rau, dar cat poate sa rabde o femeie? Anne Sinclair s-a separat de DSK, fostul sef al FMI, care era sa ajunga si presedinte al Frantei.

Anne Siclair a obosit sa-si sustina barbatul desfranat

Anne Sinclair s-a casatorit cu DSK in 1991. A avut intotdeauna cunostinta de reputatia lui de afemeiat, dar a considerat, inteleapta, ca trebuie sa-si sustina barbatul aflat pe „drumul puterii”.

Unui barbat puternic i se iarta aproape orice, mai ales daca stresul dat de functiile importante pe care le detine se amelioreaza doar prin sex. Hillary Clinton stie mai multe! Insa, dupa ce DSK, abia scapat de procesul american cu menajera violata, a fost implicat in reteaua de prostitutie din Lille, Franta, Anne Sinclair se pare ca l-a vazut asa cum e, fara poleiala: un barbat de 63 de ani care nu-si poate tine pantalonii incheiati! „Anne i-a cerut lui DSK sa se mute, in urma cu o luna”, spune Laurence Pieau, redactor-sef la revista Closer. DSK s-a conformat. Intai s-a mutat la un hotel din Paris, dar pentru ca nu era ferit de ochii presei, s-a mutat la un prieten.  Deocamdata nu exista nicio procedura de divort.

author avatar
Adina Mutar
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger