AcasăNewsAnna Chapman, ca pe vremea Razboiului Rece

Anna Chapman, ca pe vremea Razboiului Rece

Anna Chapman asista la un show Volvo Fashion, cand FBI o arata intr-o intalnire sub acoperire cu un alt agent rus

FBI a facut publice filmuletele filajului asupra grupului de agenti rusi care operau in Statele Unite, inclusiv cu „agentul imobiliar” Anna Chapman.

Anna Chapman asista la un show Volvo Fashion, cand FBI o arata intr-o intalnire sub acoperire cu un alt agent rus

Deportata din SUA in Rusia, Anna a devenit fotomodel, prezentand lenjerie intima si facand haz de eticheta de spioana. Cand FBI a dat publicitatii intregul dosar intitulat „Ghost Stories”, Anna tocmai participa la Moscova la un show Volvo Fashion a celebrei creatoare Alena Akhmadullina. Celula agentilor rusi este surprinsa in diferite ipostaze ale muncii de transmitere de informatii, unele metode amintind de Razboiul Rece, de exemplu folosirea de cerneala simpatica, altele fiind foarte moderne, ca folosirea unui program prin care isi transmiteau mesajele codificate prin imagini digitale.

Anna Chapman lucra ca agent imobiliar in New York si locuia intr-un cartier obscur. Nu atragea atentia prin nimic, dar, cand se intalnea cu „colegii”, respecta tipicul misiunilor de spionaj. Toti cei zece membri ai celulei rusesti aveau misiunea de a se integra in societatea americana si de a patrunde in anturajul unor persoane care aveau legaturi cu domeniul Apararii.

[youtube]8rRrWY6C-Rw[/youtube]

[youtube]ko15D7bJm_A[/youtube]

 

 

 

author avatar
Adina Mutar
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger