AcasăNewsANM, prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală

ANM, prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală

sursa foto: ziarmm.ro

Atât ziua de marți, cât și următoarele zile vor aduce vreme rece în Capitală.

Marți, 9 ianuarie, temperatura maximă în București va fi negativă, de -3…-2 grade – anunță meteorologii.

Citiți și: România, o ţară aproape BLOCATĂ după ce ne-a lovit vortexul polar: şosele închise, cursuri suspendate și localități fără curent electric!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în dimineața zilei de marți, o prognoză specială pentru București, pentru intervalul 09 ianuarie ora 10:00 – 11 ianuarie ora 10:00. Așadar, aflăm cum va fi vremea în Capitală până joi dimineață.

Va ninge slab

Pentru intervalul 09 ianuarie ora 10:00 – 10 ianuarie ora 08:00, meteorologii anunță că în Capitală vremea va fi rece, astfel că temperatura maximă va fi de -3…-2 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade. „Vor fi înnorări mai ales în prima parte a zilei când, trecător va ninge slab, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla în general moderat (temporar cu rafale de 40…45 km/h), amplificând senzația de frig”, conform prognozei speciale ANM pentru București.

Pentru intervalul 10 ianuarie ora 08:00 – 11 ianuarie ora 10:00, meteorologii prognozează că în Capitală vremea va fi rece dimineața și noaptea. „Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-5 grade”, conform ANM.

Gerul pune stăpânire pe România. Minime de până la -21 de grade

Tot marți dimineață, ANM a emis o informare meteo de ger. E valabilă pentru intervalul 9 ianuarie, ora 10 – 11 ianuarie, ora 10, adică de marți și până joi dimineață.

Meteorologii transmit, prin intermediul informării meteo, că „vremea va fi rece în toată țara, geroasă în noaptea de marți spre miercuri îndeosebi în nord, centru și est (minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est și centru (minime termice de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei)”.

COD GALBEN de vânt în 8 județe

foto: meteoromania.ro

Și tot marți dimineață, specialiștii ANM au anunțat, de această dată prin intermediul unei atenționări Cod galben, valabil pentru intervalul 9 ianuarie, ora 10 – 9 ianuarie, ora 23, așadar până marți seară târziu, că „în sudul Moldovei, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…70 km/h și vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe”.

Totodată, meteorologii atrag atenția că pe litoral vântul va continua să aibă unele intensificări și în noaptea de marți spre miercuri.

360 afisari

1 COMENTARIU

  1. Saritiiiiiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca vine vortexul!!!!!!!!!!
    Nu a mai fost frig iarna niciodata in Romania, este ceva anormal sa fie frig si zapada in toiul verii la mijlocul lui ianuarie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger