AcasăNewsANM: Ploi, descarcari electrice si vijelii in mai multe zone. Afla intervalul!

ANM: Ploi, descarcari electrice si vijelii in mai multe zone. Afla intervalul!

Meteorologii au emis, joi, o informare meteo, valabila de vineri dimineata pana sambata. In aceasta perioada sunt anuntate, in mai multe regiuni din tara, inclusiv in Bucuresti, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina.

(foto: radicalonline.info)

Nu scapam de ploi si vijelii nici in urmatoarele doua zile. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) informeaza ca, in perioada 1 iunie, ora 9- 2 iunie ora 6, vremea va fi instabila in majoritatea regiunilor tarii.

Astfel, pe parcursul zilei de vineri si in noaptea de vineri spre sambata, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in special in vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte. Sunt anuntate averse, descarcari electrice, dar si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. De asemenea, izolat va cadea grindina, potrivit ANM.

Meteorologii informeaza ca, local, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si izolat 35…40 l/mp. Totodata, specialistii ANM avertizeaza ca asemenea fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, dar cu o intensitate mai mica.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger