AcasăNewsANM: Nou COD GALBEN de ploi. Vremea se mentine rece pentru aceasta...

ANM: Nou COD GALBEN de ploi. Vremea se mentine rece pentru aceasta perioada

Vestile despre vreme nu sunt deloc bune, indeosebi pentru cei aflati in vacanta si sperau sa aiba parte de zile cu soare din belsug. Peste mai putin de o ora intra in vigoare o noua avertizare de ploi insemnate cantitativ. De aceasta data, doar patru judete din sudul tarii se afla sub incidenta unui COD GALBEN de precipitatii.

Avertizarea va fi valabila, anunta Administartia Nationala de Meteorologie, de joi de la ora 14 si pana vineri la pranz, mai exact la ora 12. Afectate de precipitatii abundente vor fi judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Constanta, unde, precizeaza reprezentantii ANM, ploile pot cumula chiar si peste 40-50 l/mp, insa izolat. Ca urmare, locuitorilor li se recomanda sa nu uite acasa umbrelele sau pelerinele de ploaie.

E important de precizat faptul ca nici celelalte regiuni nu scapa de tot de ploi, insa ca in alte zone cantitatile de apa vor fi mai mici, in comparatie cu judetele aflate sub umbrela Codului galben.

Nu in ultimul rand, meteorologii adauga faptul ca vremea se va menţine rece pentru aceasta perioada, semn ca si in urmatorul interval maximele se vor pri in jurul a 20 de grade, in conditiile in care e abia a doua parte a lunii august.

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger