AcasăNewsANM anunta: Va ninge in Capitala, dar si in mai multe zone...

ANM anunta: Va ninge in Capitala, dar si in mai multe zone din tara!

S-a emis o nouă avertizare de ninsori. Cum va fi vremea în Capitală, de 1 decembrie

Ultimele doua zile de noiembrie aduc ninsori, atat in Capitala, cat si in mai multe regiuni din tara, motiv pentu care Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare in acest sens!

Pregatiti-va, asadar, pentru un nou interval in care veti avea nevoie de caciuli, fulare si manusi, pentru ca vestile de la meteorologi nu sunt deloc pe masura sa ii bucure pe cei carora nu suporta usor frigul!

Se sambata seara incepand, mai exact din jurul orei 20, si pana duminica dimineata ninsorile vor acoperi, temporar, mare parte din Dobrogea si Muntenia, inclusiv Bucurestiul, precum si zona sudica a Moldovei, dar si Carpatii Orientali.

Specialistii in meteorologie informeaza ca zapada depusa va masura in jur de 5-7 centimetri, ca urmare nu va fi un strat de nea insemnat. Nici vantul nu va lipsi din peisajul specific iernii, insa intensificarile vor fi moderate. Se vor semnala rafale de circa 30-40 km/h, precizeaza reprezentantii ANM.

Totodata, locuitorii Olteniei, dar si ai Transilvaniei sunt avertizati ca in acest zone, precum si in Muntenia, insa doar local, precipitatiile ce vor cadea vor fi mixte, favorizand producerea de polei. Informarea meteo este valabila pana duminica la ora 10.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger