AcasăNewsANM anunta ca va continua sa ninga in mai multe zone din...

ANM anunta ca va continua sa ninga in mai multe zone din tara

Vesti nu tocmai bune pentru cei care sperau ca valul de ninsori din ultimele zile sa treaca cat mai rapid, iar temperaturile scazute sa redevina normale pentru ultimele zile de toamna calendaristica.

Asadar, specialistii au anuntat ca ninsorile vor continua sa cada in mai multe regiuni, ca urmare hainele groase, caciulile si fularele va for fi de mare folos, in urmatoarele ore, odata ce alegeti sa iesiti din casa. Conform reprezentatilor Administratiei Nationale de Meteorologie este vorba de zonele montane, aflate, de joi seara incepand si pana vineri la pranz, sub incidenta unei informari de vreme rea.

Sunt anuntate precipitatii sub forma de ninsoare, dar si intensificari ale vantului in zona Carpatilor – cei Occidentali, dar si in Orientali. Tot de ninsori vor avea parte locuitorii din zona montana a judetelor  Maramures, Mures, Bistrita-Nasaud si Harghita. In aceste regiuni va aparea un nou strat de zapada, fiind prognozate precipitatii de aproximativ 10-15 l/mp. Totodata, vantul va sufla cu destula putere (in jur de  60-70 km/), viscolind ninsoarea.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger