AcasăNewsANM a emis un nou COD GALBEN. Ce anunta pentru urmatoarele ore...

ANM a emis un nou COD GALBEN. Ce anunta pentru urmatoarele ore si in ce zone!

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) anunta ca, in urmatoarele ore, vremea va fi capricioasa, iar vantul va avea intensificari puternice, motiv pentru care au emis un COD GALBEN.

Cine spera ca, daca tot ne apropiem deja de sfarsitul primei saptamani a lui martie, prima luna de primavara, temperaturile vor fi placute, soarele va straluci pe cer si vremea va fi frumoasa, lucrurile nu stau tocmai asa. Ziua a inceput cu rafale puternice in mai multe regiuni. Daca in Capitala la aceasta ora ploua marunt, in alte judete din tara vantul le da batai de cap locuitorilor.

De altfel, intensificarile si-au facut simtite prezenta inca de la primele ore ale diminetii, si vor continua sa se produca pana in jurul orei 17, cand expira actualizarea atentionarii nowcasting (valabila pentru un interval de maximum sase ore-n.r) emisa pentru judetele Calarasi, Buzau si Ialomita.

Reprezentantii ANM avertizeaza ca in urmatorul interval orar, in zonele amintite, se vor semnala intensificari, iar vantul va ajunga sa aiba, la rafala, peste 60 km/h.

Sursa foto: renasterea.ro

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger