AcasăNewsANM a emis o atentionare de averse si descarcari electrice pentru CAPITALA!

ANM a emis o atentionare de averse si descarcari electrice pentru CAPITALA!

Ploile si fenomenele electrice pun stapanire si pe Capitala, unde, pentru urmatorul interval orar sunt prognozate averse si intensificari ale vantului.

Dupa ce meteorologii au emis, pe parcursul zilei de vineri, mai multe atentionari nowcasting de vreme severa, pentru mai multe judete din tara, nici Capitala nu a scapat fara o astfel de avertizare. Atentionarea nowcasting (cu efect imediat-n.r.) COD GALBEN de vreme severa este valabila pana la ora 16.30.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, se astepata ca in Bucuresti sa apara „frecvente descarcari electrice, scurte intesificari ale vantului, averse ce pot depasi izolat 10 l/mp”.

Tot pana la 16.30 este valabila o alta atentionare nowcasting COD GALBEN si pentru judetele din vecinatatea Capitalei – nordul si estul judetului Ilfov, vestul judetului Calarasi, estul judetului Giurgiu, precum si sudul judetului Prahova. Pentru aceste regiuni sunt prognozate averse insemnate cantitativ, de peste 20-25 l/mp, intenficari ale vantului, descarcari electrice frecvente, dar si conditii de grindina.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger