AcasăNewsANM a emis noi avertizari de vant puternic! Regiunile aflate sub COD...

ANM a emis noi avertizari de vant puternic! Regiunile aflate sub COD GALBEN

Vantul va continua sa faca probleme si miercuri, in anumite regiuni din tara, motiv pentru care reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis doua atentionari COD GALBEN pentru mai multe judete.

Meteorologii au anuntat ca rafalele pun stapanire, de la ora 13 incepand, pe zone din judetele Valcea, Gorj si Dolj. Locuitorii din Craiova, Targu Jiu si Dragasani, vor resimti, asadar, din plin, capriciile primaverii, cel putin pana la ora 19, cand expira atentionarea nowcasting (valabila pentru un interval de maximum sase ore-n.r) de vant. Sunt anuntate intensificari de pana la 55-65 km/h.

Tot in jurul orei 13 a intrat in vigoare si atentionarea COD GALBEN ce vizeaza vestul Bihorului, sudul judetului Caras-Severin, Aradul, precum si Timisul, centrul si sudul judetului Hunedoara. Si in aceste zone vantul va avea intensificari puternice, de peste 50-60 km/h, izolat fiind posibil ca rafalele sa atinga si 70 km/h. Situatia va fi si mai rea in zona montana, unde vantul ar putea sufla cu peste 80-90 km/h.

Sursa foto: diacaf.com

385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger