AcasăNewsANM a emis noi atentionari COD GALBEN de ceata, pentru cinci judete!

ANM a emis noi atentionari COD GALBEN de ceata, pentru cinci judete!

O noua zi in care ceata nu se risipeste catre pranz, ci se mentine pana spre orele dupa-amiezei. Ca urmare, meteorologii au emis noi atentionari. La aceasta ora cinci judete se afla sub incidenta unor astfel de avertizari Cod galben.

Este vorba de Valcea, Olt si Dolj, in cazul carora atentionarea nowcasting (cu efect imediat-n.r) Cod galben de ceata este valabila pana la orele 14, cu mentiunea ca vizibiitatea va fi scazuta, local sub 200 de metri, izolat si sub limita a 50 de metri, inclusiv pe drumurile nationale si europene ce strabat aceste trei judete.

De asemenea, judetul Botosani se afla, pana la ora 15, sub o astfel de atentionare, care include si DN-urile si drumurile europene aferente, meteorologii avertizand ca negura va diminua vizibilitatea.

Si zona Dobrogei va fi acoperita de pacla, pana spre ora 13, precizeaza meteorologii, adaugand ca se va semnala ceata atat pe drumurile nationale si europene din aceasta regiune, cat si pe  autostrada A2 (Bucuresti -Constanta), drept pentru care participantilor la trafic li se recomanda sa circule cu mare atentie, pentru a se evita accidentele.

foto: observator.tv

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger