AcasăNewsANM a emis cod galben de ceata densa! Avertizarea, valabila pentru aproape...

ANM a emis cod galben de ceata densa! Avertizarea, valabila pentru aproape toata tara!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, mai multe avertizari cod galben de ceata densa, valabile in aproape toata tara, inclusiv in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3.

Intre orele 9.00 si 12.00 pe arii relativ extinse in Dobrogea se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 m si izolat sub 50 m.

De asemenea, in zonele joase din judetul Brasov, inclusiv municipiul Brasov, precum si drumurile nationale si europene aferente, intre orele 8.10 si 10.45, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Tot izolat va fi depunere de chiciura.

Intre orele 8.10 si 14.00 local in sudul judetului Arges, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrada A1, se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, asociata cu burnita. Iar in judetele Mehedinti, Gorj, Olt, Dolj, Valcea, inclusiv municipiile Dr. Tr. Severin, Tg. Jiu, Slatina, Caracal, Craiova, Dragasani, intre orele 08:00 si 11:00, se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Judetele Botosani si Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, sunt sub avertizare cod galben pana la ora 10.00.

Totodata, intre orele 08:00 si 14:00, pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov si zona periferica a municipiului Bucuresti si local in judetele Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3, se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, asociata cu burnita.  Iar judetele Sibiu si Covasna, inclusiv municipiul Sibiu, precum si drumurile nationale si europene aferente, se afla sub avertizarea meteorrologilor pana la ora 10.45. Ceata va fi asociata izolat cu depunere de chiciura (polei).

Intre orele 07:30 si 10:30, in judetele Harghita, Mures si Alba, inclusiv municipiile Miercurea-Ciuc, Alba Iulia, Targu Mures, precum si drumurile nationale si europene aferente, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Ceata va fi asociata izolat cu depunere de chiciura (polei).

Foto: ziarulunirea.ro

author avatar
Alina Costache
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger