AcasăNewsAnimalele junglei, printre noi! A crezut că e un câine, însă femeia...

Animalele junglei, printre noi! A crezut că e un câine, însă femeia din Arad a fost atacată de un patruped sălbatic

Aradul a devenit un oraș în care au început să-și facă apariția animale sălbatice care atacă viețuitoare. În mai toate cartierele au fost văzute vulpi și mai nou șacali.

Dacă până acum nimeni nu a fost atacat în Arad, doar câteva pisici căzând pradă fiarelor sălbatice, de această dată o femeie a fost mușcată de mână încercând să își salveze animalul de companie.

Femeie, atacată de şacal

Femeia din Arad se afla la plimbare cu bichonul ei și a încercat să îl protejeze, crezând că e vorba despre un câine maidanez.

Aceasta a încercat să îşi salveze animalul de companie, însă şacalul a muşcat-o. Femeia a crezut în tot acest timp că este vorba despre un câine maidanez.

La spital, şi-a dat seama ce a atacat-o

Totuşi, nici femeia nici cei doi bărbaţi nu au auzit animalul atacator lătrând.

Ulterior, aceasta şi-a dat seama că ar fi vorba despre atacul unui şacal. Femeia a făcut o postare pe reţelele de socializare în care spune că acest tip de animal este din ce în ce mai des întâlnit în oraşul Arad, la fel şi vulpile, care atacă stânele din împrejurimi.

author avatar
Andrei Ștefan
692 afisari

13 COMENTARII

  1. Mai rau decat acest sacal ,azi tot in arad a murit o mama tarata de un animal care conducea un tramvai ,si care nu si a lasat fetita in carucior din maini.Dumnezeu sa o odihneasca in pace .

  2. In Arad un sacal din AFRICA au atacat o femeie si presa face scandal; dar aceeasi presa tace milc atunci cind ROMANIA e atacata de Sacalii din SUA si UE.

    Pe vremea URSS ,ROMANIA, ca urmare a Legii Nationalizarii din 1948, era stapina la ea Acasa, ceea ce , Noi Cei de Azi, nici macar nu putem visa. Blestemul ROMANIEI nu a fost URSS, blestemul ROMANIEI este SUA. Premierul Sovietic I.V.Stalin a spus ca dupa 1945 Lumea s-a impartit in doua: Tabara Anglo-Americana a imperialismului, agresiunii si razboiului pe de o parte si Tabara Uniunii Sovietice si aliatii sai care este o tabara a Luptei Continue pentru Pace, a colaborarii si infratirii intre Popoare pe baza neamestecului in treburile interne in spiritul respectului si avantajului reciproc. Tovarasul STALIN a avut dreptate!

    • De pe urma rusilor Romania a avut prosperitate. Cu americanii SUA si UK vom ramane in kurul gol.Astia au exfoliat tarile arabe si cara la greu de pe la toate popoarele lumii,saracindu-le.
      Englezii reginei au golit toate templele Indiei de aur si nestemate.Cantitati inimaginabile de tone de aur au carat de acolo.S-au dezvoltat ptr ca au jefuit secole intregi popoarele lumii.O fac si acum cu aceeasi nerusinare. Au pus laba acum pe Ucraina,Romania,etc.corupand si mituind guverne.Sunt de specialitate.Au compartimente specializate pentru asa ceva

    • 1. Evaluam masina.
      2. Incheiem contractul.
      3. Primesti banii pe loc, doar cu actele masinii si buletinu
      4. Poti sa-mi phooti pe mama, nevasta-mea si toate femeile din familie.
      5. Dupa evaluarea masinii, pentru incalzire ii poti da o mue lui tata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger