AcasăNewsANI si DNA verifica averea liderului CNSLR-Fratia

ANI si DNA verifica averea liderului CNSLR-Fratia

Procurorii si inspectorii de integritate incearca sa elucideze care este intreaga avere a lui Sorin Stan

Inspectorii ANI si procurorii DNA verifica averea secretarului general al CNSLR-Fratia, Sorin Stan, despre care „National” a dezvaluit ca a trecut in declaratia de avere niste terenuri  virane pe care se afla, de fapt, cladiri de sute de mii de euro.

Procurorii si inspectorii de integritate incearca sa elucideze care este intreaga avere a lui Sorin Stan

Agentia Nationala de Integritate si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au demarat o ancheta, pentru a stabili cu exactitate ce avere are consilierul local de la Sectorul 6 Sorin Stan, care este si secretar general al CNSLR-Fratia. Stan este acuzat, intr-o sesizare trimisa celor doua institutii, ca detine o avere impresionanta pe care nu a trecut-o in declaratia de avere, motiv pentru care autoritatile au declansat investigatiile. Pe langa omisiunile din declaratiile de avere, consilierul local este acuzat ca a obtinut postul de la Sectorul 6 datorita unei vize de flotant, el locuind cu sotia in localitatea Rosu din comuna Chiajna.

Fiul – de la vila, in bloc ANL

In sesizarea depusa la ANI, consilierul este acuzat ca a transformat Consiliul local intr-o afacere de familie. „Pentru Sorin Stan, totul a devenit o afacere de familie: sotia lui este referent la Sectorul 6, dar trece pe acolo doar ca sa-si ia salariul, iar fiul lui este sef de piata. Baiatul lui Stan a primit de la Consiliul Local al Sectorului 6 un apartament de doua camere in cartierul ANL Brancusi, cu toate ca nu este casatorit, nu are copii, iar in momentul in care si-a depus dosarul locuia cu parintii intr-o vila de 200 mp, pe strada Orsova”, se mentioneaza in memoriul inregistrat la ANI.

author avatar
Narcis Voica
1.627 afisari

1 COMENTARIU

  1. nici nu trebuie sa ne mai miram ca avem niste salarii de mizerie un cod al muncii penibil si economia nationala a fost vanduta la kg
    organizatiile astea sindicale sunt de fapt niste gasti formate din cate 30-40 de insi care-si spun pompos confederatii sindicale dar de fapt sunt formate din indivizii cu o mare dorinta de capatuiala ce jumulesc si ei ce se mai poate jumulii mai santajeaza coruptii statului sau penibilii de prin asa zisele patronate patronate formate in 99% din cazuri de fosti activisti sau securisti ( la astia nu poti spune fosti ca oamenii nu ies la pensie normal ci devin conserve)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger