AcasăNewsANI: Primarul din Jilava nu poate justifica un milion de euro

ANI: Primarul din Jilava nu poate justifica un milion de euro

sursa foto: spynews.ro

Inspectorii de la Agentia Nationala de Integritate sustin ca Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, nu poate justifica aproape un milion de euro din averea sa.

sursa foto: spynews.ro

Este vorba despre diferenta dintre averea dobandita si veniturile realizate in perioada 2008-2011. In aceste conditii, inspectorii ANI au decis sa sesizeze Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti.

Este de asteptat ca reprezentantii Curtii de Apel Bucuresti sa demareze o actiune de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Adrian Mladin in perioada exercitarii functiei publice.

Mai mult, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin ca primarul comunei Jilava este suspectat si de luare de mita, in conditiile in care nu se justifica mai multe depuneri de numerare efectuate de catre diverse persoane fizice in conturile bancare ale primarului.

Astfel, ANI a sesizat si Directia Nationala Anticoruptie pentru a verifica indiciile care arata ca Adrian Mladin ar fi suspect de luare de mita.

Adrian Mladin a fost condamnat, anul trecut, la sapte ani de inchisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor factori de coruptie, insa decizia respectiva nu era definitiva.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger