AcasăNewsANI, lovitura dura! Radu Mazare nu poate justifica un milion de euro!

ANI, lovitura dura! Radu Mazare nu poate justifica un milion de euro!

Reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate anunta, vineri, ca Radu Mazare, fostul primar al Constantei, nu poate justifica mai multe conturi bancare unde detine aproape un milion de euro.

Anuntul celor de la ANI vine dupa ce in urma cu cateva luni s-a solicitat extinderea actiunii de control in legatura cu diferenta dintre averea dobandita de Mazare si veniturile realizate de fostul primar al Constantei.

Mazare a fost descoperit cu conturi nedeclarate in Israel, iar reprezentantii ANI anunta ca „in urma datelor si a informatiilor transmise de institutiile competente pana in prezent, diferentele cu caracter nejustificat raportate la averea dobandita si veniturile realizate de catre Radu Mazare totalizeaza 916.627 Euro si 143.818 Lei”.

Va reamintim ca Radu Mazare a fost arestat la inceputul lunii aprilie, fiind acuzat ca a incasat spagi in valoare totala de peste noua milioane de euro de la reprezentantii unor firme pe care i-a sprijinit sa obtina autorizatii de constructie in Constanta.

Ulterior, Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei si si-a dat demisia la sfarsitul lunii mai.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger