AcasăNewsANI ia averea Elenei Udrea la puricat

ANI ia averea Elenei Udrea la puricat

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au decis sa ia averea Elenei Udrea la puricat, dupa ce aceasta a fost implicata oficial in Dosarele Microsoft si Gala Bute.

Inspectorii au sesizat neconcordante in declaratiile de avere date de Elena Udrea de-a lungul timpului si s-au autosesizat, urmand sa verifice toate documentele depuse de fostul sef al Partidului Miscarea Populara in acest sens.

Elena Udrea este acuzata de spalare de bani si fals in declaratiile de avere in Dosarul Microsoft, dosar in care este anchetata sub control judiciar. Deputatul PMP trebuie sa dea cu subsemnatul la politie in fiecare zi de marti si de vineri si nu are voie sa paraseasca Bucurestiul.

De asemenea, in Dosarul Gala Bute, Directia Nationala Anticoruptie a solicitat, luni, aviz din partea Parlamentului pentru a incepe urmarirea penala pe numele deputatului Elena Udrea.

Pentru implicarea sa in Dosarul Microsoft, Elena Udrea da vina pe Dorin Cocos, fostul ei sot, si pe oamenii acestuia. In schimb, deputatul PMP sustine ca Dosarul Gala Bute a reaparut in prim plan dupa ce ea l-a atacat pe Florian Coldea, seful interimar al Serviciului Roman de Informatii. „Gala Bute este un dosar fabricat. Toate actiunile au fost legale. Totul este o incercare de a ma intimida si de a ma decredibiliza”.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger