AcasăNewsANI i-a gresit socoteala senatorului Cristian Radulescu

ANI i-a gresit socoteala senatorului Cristian Radulescu

Cristian Radulescu i-a pus la punct pe inspectorii de integritate

”Eroare de calcul”. Acesta a fost verdictul Comisiei de cercetare a averilor in cazul senatorului PDL Cristian Radulescu, sesizarea ANI  fiind astfel respinsa.

Cristian Radulescu i-a pus la punct pe inspectorii de integritate

Luat la puricat de inspectorii de integritate,  pe motiv ca veniturile si averea nu se pupa, democrat-liberalul Cristian Radulescu a batut ANI cu propriile arme.

Concret, liderul senatorilor PDL a demonstrat ca cei de la Agentie stau prost cu matematica. ”Saptamana trecuta Comisia de cercetare a averilor s-a pronuntat, a respins aceasta sesizare a Agentiei de Integritate si a clasat cazul, acceptand punctul meu de vedere, respectiv toate cheltuielile sunt justificate. (…) Nu numai ca nu exista cheltuieli nejustificate de 122 de mii de euro – asa cum sustine ANI – dar veniturile pe perioada cercetata au fost cu mult mai mari decat suma imputata. Eroarea de calcul a ANI pe trei ani de zile este de aproximativ 300 de mii de euro”, a explicat Radulescu.

author avatar
eNational
597 afisari

1 COMENTARIU

  1. ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.”
    Teodoru Radu, Biografii de razboi ed. Eminescu ,1980, pag. 130
    ,, Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici ?”
    Crainic Nichifor, Zile albe, zile negre ed. Gandirea , Bucuresti, 1991, pag. 211-212.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger