AcasăNewsAnghel Stanciu, reclamat de ANI

Anghel Stanciu, reclamat de ANI

Desi parlamentarii au decis ca pot sa-si angajeze rudele la cabinetele lor, ANI insista sa acuze conflictul de interese. Ultima “victima”: pesedistul Anghel Stanciu.

PRINS ANI l-a gasit pe Anghel Stanciu cu fiul si nora angajati pe bani publici

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul in legatura cu deputatul PSD Anghel Stanciu, care si-a angajat fiul si nora, Catalin Anghel Stanciu si Eleonora Maria Stanciu la cabinetul parlamentar. Operatiune in urma careia cei doi au incasat, din 15.12.2008 si pana astazi, 53.868 de lei (aproximativ 12.500 euro).

Informat de ANI pe tema, Anghel Stanciu nu si-a facut cunoscut punctul de vedere, ca urmare Agentia a sesizat Parchetul. Problema este ca parlamentarii din Comsia comuna de stat au decis deja ca alesii isi pot angaja linistiti oricate rude, fara a intra in conflict de interese. Cum decizia a starnit reactii, unii dintre parlamentari s-au declarat impotriva unor astfel de situatii “jenante”. Concluzia finala a fost insa, ca de obicei, favorabila alesilor: “legal e una, moral e alta”.

author avatar
Simona Badulescu
244 afisari

1 COMENTARIU

  1. si porcul asta nu se maui satura. de 20 de ani, 5 mandate, fost peremist, acum pesedist, fost presedinte la comisia de invatamint, a sfidat legea si valoarea prin aroganta si incompetenta sa de inginer. ce erau inginerii fara invatamint?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger