AcasăAngelina si Brad se tatueaza impreuna

Angelina si Brad se tatueaza impreuna

Cuplul supranumit Brangelina se tatueaza pentru a-si sarbatori logodna

De parca n-ar fi fost suficient ca de fiecare data cand filmeaza ori are o aparitie publica pe covorul rosu Angelina Jolie trebuie acoperita pe o suprafata serioasa de corp cu fond de ten, iata ca ea vrea sa mareasca aceasta zona.

Cuplul supranumit Brangelina se tatueaza pentru a-si sarbatori logodna

Toata lumea ii stie Angelinei tatuajele fiindca uneori are placerea de a ni le arata. Acum vrea sa-si sarbatoreasca logodna cu Brad printr-un nou tatuaj, de data aceasta realizat la dublu. Ei nu mai trebuie decat sa se decida asupra formei pe care vor sa si-o tatueze pentru a marca mult-asteptatul eveniment.

In afara senzatiei de exces pe care o da suprafata intinsa  tatuata a ultrasuplei actrite, nu e totusi cel mai obisnuit lucru ca doi oameni de 37, respectiv 48 de ani, sa-si celebreze logodna marcandu-se reciproc si definitiv in sensul propriu al cuvantului.

author avatar
eNational
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger