AcasăAngelina Jolie, gravida! Are baiat!

Angelina Jolie, gravida! Are baiat!

Actrita Angelina Jolie se pregateste din nou sa devina mama. Potrivit revistei americane Star, diva este gravida in luna a treia.

Angelina Jolie, alaturi de cei trei copii pe care i-a adus pana acum pe lume

Aceasta ar explica de ce, in ultima vreme, Angelina s-a tinut departe de ochii presei si a refuzat sa se implice in proiecte cinematografice noi, in conditiile in care nu a dus lipsa de oferte. Din cate se pare, iubita lui Brad Pitt asteapta un baietel, veste care pe actor l-a facut sa sara in sus de bucurie.

Mai mult decat atat, Brad ar fi dat fuga la prietenii apropiati si le-ar fi marturisit ca urmeaza sa devina din nou tata. Ba, si ceilalti copiii ai clanului Jolie-Pitt sunt la curent cu vestea cea mare, iar Shiloh a si ales numele cu care va fi botezat fratiorul ei mai mic. Daca, intr-adevar, actrita este insarcinata, iar povestea nu e o fabulatie a presei, baietelul va fi cel de-al saptelea copil al cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt.

author avatar
Alina Creanga
1.955 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger