AcasăAngelina Jolie, decizie soc: Si-a extirpat ambii sani!

Angelina Jolie, decizie soc: Si-a extirpat ambii sani!

A face sex cu Angelina e ca si cum ai face sex cu canapeaua, sustine fostul sot al actritei

A luat o hotarare curajoasa, de teama ca va ajunge sa sufere de cancer, boala care a rapus-o pe mama ei, de care era extrem de apropiata. Angelina Jolie a anuntat ca s-a lasat pe mana medicilor, care i-au extirpat ambii sani.

Cunoscuta actrita, partenera de viata a lui Brad Bitt si mama celod sase copii ai familiei, a decis ca, la 37 de ani sa suporte o interventie delicata – dubla mastectomie. Dupa ce a aflat de la specialisti ca are 87% sanse sa se imbolnaveasca de cancer, vedeta a acceptat, ca masura preventiva, operatia care a lasat-o fara sani.

S-a intamplat in februarie acest an, iar in urma cu o luna de zile Angelina a suferit o noua interventie, de aceasta data de reconstructie a pieptului. „Doctorii au estimat ca am 87% sanse sa dezvolt cancer la san si 50% cancer ovarian (…) Am inceput cu sanii, pentru ca riscul aparitiei cancerului la san este mai mare decat cel al aparitiei cancerului ovarian, iar operatia este mai complexa”, a dezvaluit actrita din „Salt”.

Jolie a decis sa faca publica drama ei intr-un editorial pentru New York Times, pentru ca si-a dorit sa atraga atentia femeilor asupra importantei controalelor periodice. Mama Angelinei, actrita Marcheline Bertrand, a murit la doar 56 de ani, rapusa de cancer ovarian, dupa ani intregi de lupta cu boala cumplita. Tragedia a marcat-o puternic de cunoscuta actrita, care are mare grija sa mearga sa-si faca periodic teste, pentru a se asigura ca e bine.

Desi a trecut printr-o experienta delicata, nimeni nu a stiut ce probleme are, in afara barbatului care ii va deveni sot, Brad Pitt, care i-a fost alaturi in momentele grele. Cei doi actori au impreuna sase copii – trei biologici si trei adoptati Maddox – in varsta de 11 ani, Pax, 9 ani, Zahara,  de opt ani, Shiloh – in varsta de sase ani si gemenii Knox si Vivienne, de patru ani. Ca orice mama, Angelina vrea sa fie sanatoasa pentru a-si vedea copiii crescand.

1.808 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger