AcasăNewsAngelina Jolie a detronat „Joker”

Angelina Jolie a detronat „Joker”

„Maleficent: Mistress of Evil „, o continuare a superproducţiei „Maleficent” din 2014, în care Angelina Jolie conduce o distribuţie de excepţie, a surclasat  în acest weekend drama „Joker” de pe primul loc al box-office-ului nord-american.

Lungmetrajul fantasy, cu Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer completând un trio feminin de protagoniste, a avut încasări de 36 de milioane de dolari de vineri până duminică în sălile de cinematograf din Statele Unite şi Canada. În regia lui Joachim Ronning („Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’, 2017), „Maleficent: Mistress of Evil” prezintă înfruntarea dintre regina Ingrith (Pfeiffer) şi Maleficent (Jolie) după ce prinţesa Aurora (Fanning) este cerută în căsătorie de prinţul Phillip (Harris Dickinson). „Joker”, de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a doua în clasament, după două săptămâni petrecut în top. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 29,2 milioane de dolari.

În total, de la debut, producţia Warner Bros. a generat încasări de 737,5 milioane de dolari, la nivel global. „Zombieland: Double Tap”, continuarea de la hilara şi apocaliptica comedie „Zombieland” (2009), este un alt new – entry ce completează  podiumul cu încasări 26,7 de milioane de dolari. Pe poziţia a patra se situează „The Addams Family”, într-o versiune animată de această dată (16,1 milioane de dolari), urmat de „Gemini Man”, un film de acţiune în regia lui Ang Lee, cu Will Smith în rolul principal şi încasări de doar 8,5 milioane de dolari. (R. J.)

author avatar
National
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger