AcasăAngela Similea si-a inselat sotul cu Florin Piersic! - VIDEO

Angela Similea si-a inselat sotul cu Florin Piersic! – VIDEO

florin-piersic-angela-simileaAngela Similea si-a inselat sotul cu Florin Piersic!

Angela Similea l-a inselat pe fostul sot, Jan Hilgen, cu Florin Piersic si Victor Surdu! Cine spune asta? Fosta nora a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu- Jones! Bianca (36 de ani) a declarat ca marea si unica iubire a Angelei Similea (64 de ani) ramane Florin Piersic (75 de ani).

florin-piersic-angela-similea
Angela Similea si-a inselat sotul cu Florin Piersic!

„Imediat dupa divortul de Angela, Jan ne-a vizitat in SUA pe mine si pe mama, stand la noi in casa cateva zile. Era tare suparat si tin minte ca ne-a spus urmatoarele despre motivele divortului: ‘Am suportat faptul ca m-a inselat cu Florin Piersic si am inteles-o, pentru ca pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vietii ei. Dar nu mai suport acum sa ma insele din nou cu taranul asta de Victor Surdu! Imi merit soarta’, se plangea Jan si avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost si este Florin Piersic!”, a afirmat Bianca Cristinoiu-Jones.

Divortul Angelei Similea de Jan Hilgen a avut loc la inceputul anilor ’90, dupa o casnicie de 17 ani, ce a avut la baza si infidelitatea artistei.

„Nu pot ascunde ce stie toata lumea. Am fost fascinata de Florin Piersic (…) Florin era cu adevarat superb. Avea o frumusete de Fat-Frumos, departe de a fi efeminat… Ceea ce am inteles eu repede langa el este ca ‘daca esti fluture’ te-ai ars. Nu voiam sa ma ard… M-am straduit sa raman si eu o ‘lampa’. Dar am creat un cuplu. Pe scena, la televizor, in turnee. Mi-amintesc ca Anna Szeles, sotia lui, a suferit mult. Cel putin in meserie. Ei doi erau frumosi, erau talentati, dar, cand am intervenit eu, s-a intamplat un lucru la urma urmei normal. Adica, eram doi romani inalti, frumosi si celebri, eram un cuplu adevarat”, povestea Angela Similea in cartea biografica „Angela – cantec si ruga” aparuta in 1998.

„Nu am avut un amor cu ea ca sa doresc sa ma despart de sotia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela si am avut unele momente in care am simtit ca ea ar fi facut orice ca sa ramana cu mine”, a marturisit Florin Piersic anul trecut, scrie libertatea.ro.

[youtube]0pojyOAnMK0[/youtube]

[youtube]r060WxC8QlY[/youtube]

Cititi si:

Florin Piersic: „Angela Similea nu era genul meu!”

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger