AcasăNewsAngela Merkel ia în serios amenințarea lui Putin: „Nu e doar o...

Angela Merkel ia în serios amenințarea lui Putin: „Nu e doar o cacealma”

angela merkelAngela Merkel ia în serios amenințarea lui Putin: „Nu e doar o cacealma”

Fostul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, susține că Occidentul trebuie să ia în serios amenințările nucleare ale lui Vladimir Putin, să nu le respingă ca fiind bluff.

„Trebuie să luăm în serios cuvintele lui Putin și să nu le respingem ca fiind bluff. Nu este un semn de slăbiciune, ci un semn de înțelepciune politică, dacă le luăm în serios”, a spus Angela Merkel, conform rnd.de.

Angela Merkel trage un semnal de alarmă

„Să-i luăm amenințarea în serios, nu trebuie respinsă de la început ca fiind doar o cacealma, trebuie tratată cu seriozitate, nu e nicidecum un semn de slăbiciune sau neliniște, ci un semn de înțelepciune politică, o înțelepciune care ajută la menținerea spațiului de manevră sau, cel puțin la fel de important, chiar la dezvoltarea altora noi.”

În urmă cu exact o săptămână, preşedintele Vladimir Putin a anunţat o „mobilizare parţială” a rezerviştilor, deschizând calea pentru o escaladare majoră a războiului din Ucraina și a afirmat că Rusia va folosi toate mijloacele posibile pentru a-și proteja poporul.

„Dacă integritatea teritorială a ţării noastre este ameninţată, atunci vom folosi toate mijloacele disponibile pentru a ne proteja poporul – aceasta nu este o cacealma”, a spus Vladimir Putin.

author avatar
Andreea Vlad
396 afisari

9 COMENTARII

  1. Hopaaa…. eu o știam complet cretină pe vaca asta (la moacă…. dar și la caracter). Dar văd că-i doar proastă, uneori o mai și nimerește. Sau i-a șoptit vreun consilier.

  2. Scenariile intre cei doi kgb-isti sunt circ si minciuni…ea e fata lui Hitler el e amantul ei…cine crede ceva scos pe gura lor e nebun la cap

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger