AcasăNewsAngela Merkel, atacata cu cocktail Molotov la Chisinau

Angela Merkel, atacata cu cocktail Molotov la Chisinau

(foto: jurnal.md)

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost atacata in timpul vizitei in Republica Moldova de un barbat care a aruncat cu un cocktail Molotov spre masina ei.

(foto: jurnal.md)

Delegatia cancelarului Gemaniei, Angela Merkel, a fost atacata, miercuri noapte, cu un cocktail Molotov de un barbat, originar din Raionul Cimislia, satul Valea Perjei.

Incidentul in care a fost implicata Angela Merkel a avut loc in jurul orei 21.00, pe strada Mihai Viteazu din Chisinau, capitala Republicii Moldova.

Potrivit publika.md, barbatul a incercat sa arunce sticla exploziva inspre masina in care se afla Angela Merkel insa a fost oprit la timp de catre politisti, amestecul incendiar nimerind pe geanta acestuia, care a luat foc.

Cancelarul Angela Merkel a sosit, miercuri, in Republica Moldova, dorind sa se intalnesca cu grupurile politice parlamentare. Aceasta a fost primita cu paine si sare de catre premierul Vlad Filat.

Dupa ceremonia oficiala de pe Aeroportul International Chisinau Angela Merkel a fost primita de catre premierul moldovean la Resedinta de stat, unde ci doi au avut o intalnire privata.

author avatar
Ionut Zgimbau
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger