AcasăNewsAngela Gheorghiu I-A DAT PAPUCII lui Cezar Oatu! Care este motivul despartirii!

Angela Gheorghiu I-A DAT PAPUCII lui Cezar Oatu! Care este motivul despartirii!

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, si-a luat lucrurile din casa sopranei Angela Gheorghiu, din Capitala, si s-a mutat in locuinta lui din Ploiesti.

Se pare ca cea care a pus capat relatiei lor este Angela Gheorghiu si, desi nu sunt la prima cearta, de aceasta data, ruptura pare a fi definitiva, potrivit click.ro. Contratenorul si-a luat lucrurile din casa iubitei lui, si s-a mutat inapoi in Ploiesti.

Potrivit apropiatilor celor doi, Gheorghiu ar fi banuit ca acesta statea cu ea din interes, mai ales ca, spun aceleasi surse, contratenorul ar fi fost intretinut de Angela Gheorghiu, care cheltuia cu el zeci de mii de euro.

„Cariera lui Cezar a depins in permanenta de soprana. Ea l-a ajutat foarte mult, dar lui ii era foarte greu sa recunoasca acest lucru deoarce este un tip extrem de orgolios. De partea cealalta, si ea s-a simtit de multe ori neglijata si data deoparte de Cezar”, a povestit un bun prieten al lui Ouatu, citat de click.ro.

Alte surse din anturajul celor doi sunt de parere ca soprana ar avea indoieli cum ca Cezar ar fi uitat-o pe fosta iubita, despre care apropiatii contratenorului stiu ca nu si-a luat inca hainele din apartamentul lui Ouatu. „Ea s-a prins ca Cezar mai tine legatura cu fosta lui prietena si, la scurt timp de la intoarcerea din Rusia, a decis sa-l paraseasca”, a mai spus un apropiat al celor doi, citat de click.ro.

author avatar
Alina Costache
3.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger