AcasăNewsAngela Buciu, data afara din PRM pentru ca a cantat pentru ecologisti

Angela Buciu, data afara din PRM pentru ca a cantat pentru ecologisti

Cantareata Angela Buciu, unul dintre membrii de baza ai PRM, a fost exclusa din partid pe motiv ca a facut campanie pentru ecologisti si nu s-a implicat deloc in sustinerea candidatului PRM la alegerile partiale din Maramures.

Aceeasi soarta a avut-o si Gavrila Lazar, presedintele organizatiei din Maramures a PRM. Acestuia i se reproseaza ca nu s-a implicat in sprijinirea candidatului PRM si nu s-a consultat cu conducerea de la centru in momentul desemnarii candidatului pentru Camera Deputatilor.

“Efectiv, presedintele PRM a fost pus in fata faptului implinit, prin desemnarea unui candidat de care nu auzise in viata lui – aceea fiind ultima zi de depunere a candidaturii”, se arata intr-un comunicat al PRM.

In ceea ce o priveste pe Angela Buciu, supararea cea mare a venit cand solista s-a implicat in campania de sustinere a uni candidat al ecologistilor. Cantareata a aparut in mai multe spoturi publicitare la televiziunile locale, in care recomanda electoratului ca reprezentantul Partidului Ecologist Roman sa fie ales in functia de deputat.

Cei doi au fost exclusi din partid prin votul membrilor Biroului Permanent al PRM.

author avatar
Cornelia Draghici
268 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca artista toata stima,ca politician…o curiozitate nedorita de nici un partid!Nu cred ca suntem in situatia de a intelege de ce …mai era membra la P.R.M…cine o obliga sa mai fie membra de partid intr-un partid de care nu este interesata…Vadim a facut multe greseli adunind la olalta ..oameni cu caracter indoielnic..pacat de munca lui……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger