AcasăNewsAngajatii Primariei Lugoj au intrat in atentia procurorilor DNA

Angajatii Primariei Lugoj au intrat in atentia procurorilor DNA

sursa foto: redesteptarea.ro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat, marti, mai multe perchezitii la sediul Primariei Lugoj, dar si la alte cateva institutii din oras.

sursa foto: redesteptarea.ro

Primele informatii arata ca a fost perchezitionat inclusiv biroul primarului Francisc Boldea si ca aceste perchezitii au legatura cu mai multe investitii efectuate de Primarie in perioada 2010-2014.

Conform redesteptarea.ro, procurorii au vrut sa vada legalitatea mai multor documente si modul in care s-au efectuat mai multe lucrari la obiective precum cinematograful din Lugoj, piata, strandul, bazinul acoperit sau mai multe poduri.

Sursa amintita precizeaza ca noua angajati ai primariei din Lugoj au fost audiati inca de saptamana trecuta, la sediul DNA Timisoara, iar alti reprezentanti ai Primariei, printre care si edilul social-democrat Francisc Boldea, sunt asteptati sa dea cu subsemnatul la DNA Timisoara.

Se vorbeste deja despre o incepere de urmarire penala in REM, semn ca deocamdata niciunul dintre reprezentantii Primariei Lugoj nu a fost pus sub acuzare.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger