AcasăNewsAngajatii din sistemul sanitar ameninta cu greva generala!

Angajatii din sistemul sanitar ameninta cu greva generala!

Nemultumiti de faptul ca cererile lor nu au fost solutionate prin negocieri, angajatii din Sanatate au decis sa intrerupa lucrul si sa intre in greva generala, a anuntat unul dintre liderii sindicalistilor din sistem.

Cadrele medicale ameninta cu greva si sunt mari sanse ca, pe 28 noiembrie, pacientii care au nevoie de servicii medicale sa se loveasca de o situatie nedorita. Angajatii din sistemul sanitar autohton cer, pe langa raspunsuri favorabile la cererile lor – printre ele si alocarea a cel putin 6% din PIB pentru Sanatate, si demisia actualului ministru, pe care il considera vinovat de faptul ca aceste nemultumiri nu au fost rezolvate.

Toate aceste precizari au fost facute, joi, de catre vicepresedintele Federatiei Sanitas, Marius Sepi. „In 28 noiembrie, greva generala in sistemul sanitar din Romania. A doua decizie pe care a luat-o in unanimitate Federatia Sanitas: vom cere demisia ministrului Eugen Nicolaescu pentru ca nu s-a rezolvat absolut nimic din tot ceea ce am cerut pana acum”, a explicat reprezentantul federatiei amintite.

Mai mult, reprezentantii angajatilor din Sanatate cer implicarea „de urgenta” a premierului in rezolvarea acestei chestiuni – problemele care afecteaza sistemul medical din Romania.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger