AcasăNewsAngajații din România care ar putea fi testați săptămânal anti-COVID

Angajații din România care ar putea fi testați săptămânal anti-COVID

testare covidAngajații din România care ar putea fi testați săptămânal anti-COVID

Liderul PNL, Florin Cîțu, va propune la viitoarea ședință a coalitiei ca proiectul pentru certificatul verde depus de el, mai mulți miniștri PNL și UDMR, sa fie adoptat de majoritatea parlamentara PNL PSD UDMR.

Ca un compromis, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate, MAI și Apărare. Nu se va mai aplica în mediul privat în schimb, la locul de muncă.

CNSU propune măsuri suplimentare pentru angajații din cadrul autorităților sau companiilor care dețin infrastructuri critice. Acestea includ testare săptămânală, lucru în ture sau folosirea de măști FFPP2 în zonele aglomerate.

Care sunt infrastructurile critice

Sectorul Energetic
Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor
Apă, păduri şi mediu
Alimentaţie şi agricultură
Sănătate
Securitate naţională
Administraţie
Transporturi
Industrie
Spaţiul cosmic şi cercetare
Financiar-bancar
Cultură şi patrimoniu cultural naţional

Administrația publică, poliția, IGSU și școlile nu fac parte din instituțiile care gestionează infrastructura critică, precizează GCS.

Măsura, inclusă în hotărârea CNSU

Potrivit hotărârii CNSU, „se propune ca, pentru preîntâmpinarea afectării activității autorităților/operatorilor economici deținători de infrastructuri critice, prin acte administrative ale conducătorilor acestora, să fie dispuse măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 care să vizeze testarea săptămânală a tuturor angajaților, desfășurarea activității în schimburi sau ture cu evitarea contactului între acestea sau utilizarea unor măști cu un grad mai ridicat de protecție (FFP2) în zonele aglomerate”.

author avatar
Andreea Vlad
729 afisari

6 COMENTARII

  1. @ Zice că nu este un individ ambițios și nu vrea multe instituții subordonate politicului, doar MAI, sănătatea și apărarea, ?

  2. & Un alt aspect ar fi acela că ăștia pentru care se propune nu prea ar ști să se protejeze , politicienii precum cei de fac propunerile considerând necesar să le asigure condiții suplimentare de „siguranță profesională”, ?

  3. & Garcea cu „Să ne poarte alții de grijă, !”, Spitalul de Urgență-Sunt bine, Trăzniți în NATO- Toată lumea e gravidă , ?

  4. Nu, tati, NU!!!!!

    UN NU HOTĂRÂT!!!!!

    Pentru ce atâtea „testări”????

    Nu și-au făcut suma, nenorociții!?

    CARE INFECTĂRI??????/

    HAI CU ANTICIPATELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Pentru ce să mă testez dacă nu am simptome? În primul rând nu mai accept să mi se bage porcăria aia de vată pe băț până în spatele frunții pentru că după ultima testare PCR am sângerat sau am avut cheaguri de sânge în nas în fiecare dimineață aproape 4 săptămâni. Nu înțeleg ce caută în spatele frunții cu bățul. Dacă ai o răceală îți curg mucii prin nări și mucii ăia au resturi de virus în ei. Îi doresc lui arahat să fie închis pe viață și în fiecare dimineață să-i bage bețe cu vată pentru testare covid numai prin orificiul nobil posterior.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger