AcasăNewsAngajata MApN care a lovit un om cu mașina a fost arestată....

Angajata MApN care a lovit un om cu mașina a fost arestată. Femeia era aproape în comă alcoolică

angajata mapnAngajata MApN care a lovit un om cu mașina a fost arestată. Femeia era aproape în comă alcoolică

O angajată MApN din Bistrița-Năsăud care a lovit un biciclist, după ce s-a urcat beată criță la volan, a fost arestată pentru 30 de zile și riscă 7 ani de închisoare.

După ce a dat cu mașina peste un om, femeia de 30 de ani a plecat de la fața locului, fiind găsită pe o stradă laterală. Șoferița a fost găsită cu capul pe volan, aproape dormind.

Femeia a fost găsită dormind cu capul pe volan

Femeia, cadru militar la o unitate din Bistrița-Năsăud, a provocat marți seara, 11 aprilie 2023, la Vatra Dornei, Suceava, un grav accident rutier, fiind în stare avansată de ebrietate.

Femeia a lovit un pieton care mergea pe lângă bicicletă, la marginea drumului. După impact, șoferița nu a oprit, așa cum ar fi fost normal, ci și-a continuat deplasarea.

Angajata MApN din Bistrița-Năsăud este acuzată de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Avea o alcoolemie record

După ce a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o alcoolemie record, de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana peste care a dat femeia cu mașina se află acum internată la Spitalul Județean din Suceava, având 8 coaste rupte și mai multe răni la nivelul capului. Acum, el se află într-o stare stabilă.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, „vătămare corporală” şi „părăsirea locului accidentului”, cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

author avatar
Andreea Vlad
1.219 afisari

18 COMENTARII

  1. Parlamentarii astia, unora placandu-le bautura si la serviciu, au abrogat legea care interzicea consumul de alcool la serviciu
    Nu exista niciunde ceva explicit pentru a putea sanctiona aceasta fapta, astfel incat, de multe ori angajatorul o ia pe dupa cires pentru a putea sanctiona asta.
    Unde mai pui ca nici nu e reglementat in ce conditii, cine pune fiola, daca vrea sa sufle sau nu, pentru a nu putea fi contestata in instanta.

  2. Gunoaie de militari care maninca banii publici si au pensii speciale ,niste infractori ,alcoolist i ,drogati si tradatori de tara in favoarea Diavolului drogat si pedofil

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger