AcasăNewsAngajată a Spitalului Satu Mare, filmată când își „făcea stocurile” de făină,...

Angajată a Spitalului Satu Mare, filmată când își „făcea stocurile” de făină, zahăr și ulei. Și-a umplut portbagajul chiar în fața spitalului – VIDEO

satu mareAngajată a Spitalului Satu Mare, filmată când își „făcea stocurile” de făină, zahăr și ulei. Și-a umplut portbagajul chiar în fața spitalului - VIDEO / captură video

Anchetă la Spitalul Județean din Satu Mare, după ce o angajată a fost filmată încărcând produsele de bază de care au nevoie pacienții în mașina personală, în timpul programului.

Femeia a fost surprinsă în zona UPU cărând saci cu făină, zahăr şi baxuri de ulei spre o mașină.

Conducerea unităţii medicale îi ia apărarea angajatei

Deşi martorii susţin că alimentele ar fi fost scoase din spital, femeia afirmă că a cumpărat produsele şi le-a depozitat temporar în apropiere de UPU.

Conducerea unităţii medicale susţine că alimentele nu provin din blocul alimentar al spitalului şi că urmează să se facă verificări în acest sens.

Nu este prima dată când angajaţii spitalului sunt filmaţi în timp ce-şi fac cumpărăturile în timpul serviciului.

În urmă cu două săptămâni, o asistentă medicală a fost înregistrată în timp ce încărca varză în portbagajul unei mașini parcate lângă spitalul Județean Târgu Jiu.

Aceasta a fost sancționată cu diminuarea salariului cu 10% pentru o perioadă de trei luni, în urma unei anchete declanșate de conducerea unității medicale după apariția imaginilor pe internet.

author avatar
Andreea Vlad