AcasăNewsAngajare răspundere. Orban, în Parlament: bugetul pe 2020 nu mai suportă nicio...

Angajare răspundere. Orban, în Parlament: bugetul pe 2020 nu mai suportă nicio cheltuială suplimentară

Premierul s-a adresat senatorilor și deputaților prezenți la ședința comună a Parlamentului, convocată pentru angajarea răspunderii Guvernului pe trei proiecte de lege.

Ludovic Orban a făcut, între altele, referire la bugetul pe anul viitor, și îndeosebi la cheltuieli suplimentare. „Din păcate văd că în Parlament este o febrilitate foarte mare și continuă să fie adoptate legi care generează cheltuieli pentru care nu există resurse bugetare, în condițiile în care, v-o spun foarte limpede, suntem într-o situație extrem de dificilă (…) O spun limpede, să știți : bugetul României pe 2020 nu mai suportă nicio nouă cheltuială suplimentară, orice cheltuială suplimentară (…) va duce la creșterea deficitului sau la imposibilitatea de a efectua cheltuieli vitale pentru dezvoltarea economică a României”, a suținut prim-ministrul, de la tribuna sălii Parlamentului.

În cadrul ședinței aflate în plină desfășurare, la momentul de față, Guvernul îşi angajează răspunderea asupra Proiectului de lege privind unele măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020, a Proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane, respectiv a celui pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020.

Ședinta comună este condusă de către președintele Camerei, social-democratul Marcel Ciolacu.

139 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnu Organ ati luat biletele la studentii aia puturosi si sa dati tikete de masa la batrani? Ca asi pot vinde chilotii studiosii… sa mearga la pocitania Boc la antold, Da bunicii?

  2. Cer Pnl!
    Sa schimbe unealta sri gruparea Cluji, Zburleanu a lui Ponta de la Frf precum cer si schimbarea poponarului antenist Zaharia din Africa de Sud, unealta lui Ponta via lins in cur si pupat in cur de sarbatori cand e aproape inposibil daca te gandesti nitel si nu esti vitel…

  3. @Apreciați că ar trebui verificat și dacă BNR contribuie la devalorizarea monedei naționale și la inflație prin tipărirea de monedă pentru creșterea lichidității din piață, peste creșterea economică realizată, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger