AcasăNewsAndy Murray va juca la turneul marelui rival Rafael Nadal. Regele Zgurii...

Andy Murray va juca la turneul marelui rival Rafael Nadal. Regele Zgurii nu participă

Andy Murray, fost numărul unu în tenisul mondial, va evolua din nou într-un turneu de categoria challenger, fiind invitat să ia parte la competiţia organizată de spaniolul Rafael Nadal la Manacor (Mallorca), scrie BBC.

Competiția inițiată de Regele Zgurii se va desfășura în intervalul 26 august-1 septembrie, iar Murray revine în competiții challenger după 14 ani de absență, 2005 fiind ultima dată când a jucat într-un astfel de turneu. În schimb, Nadal însuși nu va lua parte la competiția lui, întrucât se intersectează temporal cu US Open
Britanicul are în palmares trei trofee de Mare Şlem precum și medalia de aur la Jocurile Olimpice, dar a fost operat la şoldul drept în luna ianuarie, după Australian Open, revenind în circuit în luna iunie, mai întâi în probele de dublu, după care a evoluat, fără succes, şi la simplu.

Scoţianul, dublu campion olimpic la simplu (2012, 2016), a participat ultima oară la un turneu de categoria challenger la Mons (Belgia), în 2005. El are în palmares două trofee Challenger, cucerite la Aptos (California) şi Binghamton (New York), ambele în 2005.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger