AcasăNewsAndronescu s-a gandit sa trimita un mesaj video pentru elevi, dupa ce...

Andronescu s-a gandit sa trimita un mesaj video pentru elevi, dupa ce s-a terminat scoala

Ecaterina Andronescu pare hotarata sa faca un pas in plus la capitolul modernizarea comunicarii cu elevii si cu profesorii. Un prim test l-a facut chiar cand multi dintre scolari – cu exceptia celor aflati in „focurile” examenelor au inceput deja sa se bucure de tot ce inseamna vacanta de vara.

Secondata de un sunet insistent de flex si incurcata, in mod vizibil, de faptul ca dadea prea mult din maini, incercand sa fie cat mai convingatoare, Ecaterina Andronescu a bifat o alta etapa a mesajelor transmise de la varful Educatiei.

Ministrul a tinut sa adreseze un mesaj mai iesit din tipare. Drept urmare, a iesit pe treptele institutiei pe care o conduce si a inceput prin a aminti ca nu mai suna clopotelul si ca parintii nu ii mai bat la cap pe scolari cu tot ce tine de scoala. Asadar, motiv de bucurie pentru elevi. „Va apartine tot timpul, nu mai sunteti stresati de scoala, nu mai sunteti stresati de lectii”, s-a grabit sa isi asigure ministrul atentia scolarilor. Andronescu a pledat, in continuare, pentru o „relaxare activa” – adica i-a indemnat pe copii sa nu ocoleasca lectura. „Mai cititi cate o poveste, mai cititi cate o carte, pentru ca fiecare pagina adauga cate ceva la ceea ce sunteti”, considera social-democrata.

Sefa de la Educatie i-a uitat nici pe profesori, asa ca a doua jumatate a mesajului video este dedicat cadrelor didactice. Si suna cam asa:

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger