AcasăNewsAndronescu nu admite sa fie banuita de plagiat

Andronescu nu admite sa fie banuita de plagiat

Ecaterina Andronescu nu a satisfacut cererea presedintelui Basescu

Pentru a tine cazul Ponta la cald, Traian Basescu i-a cerut si noului ministru desemnat al Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa declare pe propria raspundere ca nu a plagiat.

Ecaterina Andronescu nu a satisfacut cererea presedintelui Basescu

Ecaterina Andronescu este al doilea ministru, dupa liberalul Puiu Hasotti, caruia Traian Basescu ii cere sa-si asume in scris, anterior ceremoniei de investire, faptul ca nu a plagiat nimic de-a lungul carierei profesionale.

In plus, Basescu a dorit ca Andronescu sa-si asume ca nu este implicata ”in actiuni de plagiat in doctoratele pe care le-a coordonat” si nici nu s-a facut vinovata de incompatibilitate, asa cum acuza ANI. Solicitarea prezidentiala a fost considerata o jignire de catre viitorul ministru al Educatiei. ”In toata viata mea, nu am fraudat. Mi-am construit cariera pe onestitate si munca, ziua mea de munca a avut 16 ore (…) Nu am fraudat, nu am fost participat la frauda, fiecare este responsabil pentru ceea ce face el. Daca as fi fraudat vreodata in viata mea, acest lucru s-ar fi aflat”, a ripostat noul ministru.

author avatar
Adelina Ionicel
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger