AcasăNewsAndrew Tate, prima reacție după ce judecătorii au decis că va rămâne...

Andrew Tate, prima reacție după ce judecătorii au decis că va rămâne după gratii

Andrew Tate și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, vor rămâne în Arestul Central al Poliției Capitalei până la finalul lunii martie, după ce măsura a fost prelungită, au declarat reprezentanții Tribunalului București.

După decizia magistraților, „Cobra” a ținut să transmită un nou mesaj, pe rețelele de socializare. susține, printre altele, că a „trăit Iadul”.

Andrew Tate, un nou mesaj pe Twitter

„Mă pot gândi singur la o recunoștință euforică pentru lucruri simple precum aerul pe care îl pot respira. Mă pot gândi singur la cea mai întunecată și profundă depresie. Am văzut Iadul. Am trăit în Iad. Pot produce oricare dintre stări. Realitatea ta este auto-construită”, este mesajul scris de Andrew Tate, pe Twitter.

De asemenea, Andrew Tate a ținut să transmită un alt mesaj: „Echipa mea juridică a făcut o treabă fantastică astăzi. De azi, Judecătorilor li s-a oferit o înțelegere foarte apropiată a Adevărului din spatele acuzațiilor împotriva mea. Culorile adevărate au fost scoase la lumină. Inshallah (n.r. Dacă Dumnezeu va dori), voi fi eliberat”.

În cursul zilei de 21 februarie 2023, magistrații au decis ca frații Tate să rămână, în continuare, în arest preventiv, pentru următoarele 30 de zile. De asemenea, pentru Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra-Luana Radu s-a dispus arestul la domiciliu.

806 afisari

5 COMENTARII

  1. „Andrew Tate și Tristan Tate” pare povestea cu sile si nutu;
    -ce animale aveau fratii tate,
    poate ne mai indupleca…..

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Creșterea costului de împrumut a secătuit creditarea?

Încetinirea bruscă a împrumuturilor bancare din zona euro s-a stabilizat în octombrie, după o reluare a fluxurilor lunare de credite ipotecare, potrivit datelor Băncii...

Confruntarea pentru bani, petrol și carbon

Responsabili politici,  lideri de afaceri și diferite personalități  din întreaga lume sosesc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, pentru cea mai mare și mai...