AcasăNewsAndrew Tate, păzit de o „armată” privată. Ce au descoperit anchetatorii în...

Andrew Tate, păzit de o „armată” privată. Ce au descoperit anchetatorii în ascunzătoarea sa secretă din Voluntari

fratii tateFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

Andrew Tate avea gărzi înarmate, camere de supraveghere de înaltă tehnologie și o gamă largă de arme în ascunzătoarea sa secretă din România, potrivit Daily Mail.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a dezvăluit anterior că se teme atât de mult pentru siguranța sa încât nu numai că are propria armată privată, dar doarme și lângă o macetă în ascunzătoarea sa de 600.000 de lire sterline.

Andrew Tate, păzit ca un gangster

Fosta vedetă Big Brother a declarat că gărzile au voie să fie înarmate deoarece proprietatea este înregistrată la autoritățile române ca poligon de tragere. Influencerul a fost arestat împreună cu fratele său și doi români în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane și viol.

Fotografiile de interior postate pe paginile sale și ale fratelui său de pe Instagram arată canapele din piele de pluș, o cameră de securitate de înaltă tehnologie cu mai multe fluxuri CCTV în direct și vitrine de sticlă pentru centurile sale de kickboxing.

Milionarul britanic trăia în lux în vila din Voluntari

Un dulap de sticlă cu tema James Bond prezintă o serie de arme și jachete negre. O cameră de țigări cu lambriuri de lemn, cu fotolii din piele și scaune de birou, pare să fie camera în care a înregistrat replica lui Greta Thunberg, unde a fost văzut fumând un trabuc și întinzându-și pectoralii.

Aflat de câteva zile în arestul poliției Capitalei împreună cu fratele său, Andrew Tate susține că se teme pentru viața lui după ce ar fi fost amenințat cu moartea.

Anchetatorii care au percheziționat vila din Voluntari a fraților Andrew și Tristan Tate au găsit pistoale, săbii, teancuri de bani, dar și o statuetă reprezentând o gorilă, făcută din dolari, potrivit imaginilor făcute publice de DIICOT și de Poliția Română (IGPR).

Fostul campion mondial de kickboxing Andrew Tate și Tristan, fratele său, au fost reținuți de DIICOT în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane și viol. Procurorii au cerut prelungirea arestului de 24 de ore cu 30 de zile.

Andrew și Tristan Tate speră să fie lăsați liberi după judecarea contestației la arestare, care va avea loc pe 5 ianuarie.

author avatar
Andrei Ștefan