AcasăNewsAndrew Tate, amenințări de după gratii. Cere daune de 300 de milioane...

Andrew Tate, amenințări de după gratii. Cere daune de 300 de milioane de dolari

Controversatul milionar Andrew Tate a amenințat cu acțiuni legale împotriva cel puțin uneia dintre femeile care l-au acuzat de viol și trafic de persoane.

Avocații femeii din SUA spun că ea a primit o scrisoare de la o firmă de avocatură din SUA în decembrie, în numele lui Andrew Tate și al fratelui său, Tristan, prin care i se solicită să renunțe la acuzații.

Andrew Tate și-a amenințat o victimă

Femeia și familia sa au fost amenințați că vor fi dați în judecată pentru 300 de milioane de dolari dacă nu își retrage acuzațiile.

Un avocat al fraților Tate a spus că aceștia urmăresc pretenții valabile pentru defăimare.

„În aprilie 2022”, se spune, „ați declarat în mod fals unei terțe părți că clientul nostru v-a exploatat, v-a abuzat și v-a ținut împotriva voinței dvs. […] Ați repetat declarații false și defăimătoare către poliție, mass-media și un alt cetățean al Statelor Unite despre frații Tate”.

O acuză public de defăimare

Andrew și Tristan Tate se află în prezent în arest preventiv în România, în timp ce poliția investighează acuzații de trafic și viol, pe care ambii bărbați le neagă.

Benjamin Bull – care lucrează pentru Centrul Național pentru Exploatarea Sexuală – spune că persoana pe care o reprezintă este un martor cheie în ancheta românească și că scrisoarea a fost concepută pentru a face „un singur lucru”:

„[A fost] destinată să închidă martorul; să-l împiedice să prezinte mărturie în orice procedură”, a spus el. „Ei vor ca aceste domnișoare să se ascundă, să nu vină niciodată în față [sau] să descrie ceea ce au văzut și ce li s-a întâmplat. În mod clar, este un efort de intimidare”.

Avocații fraților Tate au confirmat pentru BBC că scrisoarea a fost trimisă în decembrie, ca o chestiune civilă pentru defăimare și calomnie în SUA, dar neagă orice intimidare.

486 afisari

9 COMENTARII

  1. si de la televiziunile din Romania ar trebui sa ia o groaza de bani pentru minciunile spuse . un porc gras de la irealitatea tv , care la 3 cuvinte intreaba daa ?, spunea ca sint bogati si au masini scumpe si violeaza femeile care nu vor dar totusi ele sint de partea fratilor Tate .

  2. Da bai idiotule,anonimule,imediat vor incasa proenetii sute de milioane de peste tot,cum reclama,hopa si incasarea.Rahatii astia pripasiti in Romania au un limbric de suporter cica anonim. O fi si el din bransa,sugator de madulare de cioroi din Anglia.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...