AcasăNews„Andrew este cel mai nătâng fiu al reginei Elisabeta. Amicul lui pedofil...

„Andrew este cel mai nătâng fiu al reginei Elisabeta. Amicul lui pedofil furniza minore pentru sex bogătașilor”

Pedofilul Jeffrey Epstein a fost doar unul dintre foarte bogații tovarăși ai fudulului de stirpe regală Andrew, zis și Duce de York. Prietenia beizadelei cu răposatul traficant de minore pentru scopuri sexuale celor doi a durat mulți ani de zile, își stigmatizează The Sun principele britanic.

Pedofilul Epstein alături de afaceristul și președintele american Donald Trump

„Inconștienul” lăstar monarhic chiar și-a invitat prietenul pervers la Sandringham House, locuința privată a reginei, din Norfolk. Iar oaspetele său „grotesc” a fusese condamnat în 2008 pentru constrângerea unui copil la acte de prostituție, petrecând 13 luni în închisoare.

Luna trecută, Epstein a fost acuzat din nou pentru traficul de minori, și s-a sinucis în închisoare pe 10 august. „Însă Andrew este loial prietenilor săi abominabili”, acuză în continuare ziarul britanic, schițând cum, chiar și după condamnarea din 2008, Ducele și Pedofilul au fost fotografiați mergând împreună prin Parcul Central din New York.

Andrew, o RUȘINE pentru Familia Regală Britanică

Se pare că Prințul cel Năuc a trebuit să o reasigure personal, pe atunci, pe mama Sa Regina, de faptul că n-a întreținut relații cu minore, deși a fost fotografiat cu mâna în jurul taliei uneia dintre victimele și acuzatoarele lui Epstein.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
5.534 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu nu stiu ce poti intelege devla un copil nici nu e dezvoltata nu are nici sani nici ca fizic hormonal sunt intersex ca minte ca atractie nimic le mai si distruge vietile caci trauma le face ori prostituate ori lesbiene ori se sinucid…

  2. Lol…il si aud pe aprodul regini anuntand la curtea regala dupa ce da strasnic de podele cu toiagul de aur dang,, dang,,, dang,,, Duuuuucele de York al Marii Britanii…Andrei cel Prrrrrrrrost!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger