AcasăNewsAndrei Placinta s-a predat la politie, dupa ce a fost condamnat la...

Andrei Placinta s-a predat la politie, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Prin metode specifice, Andrei Placinta l-a impresionat pe procurorul de sedinta

Andrei Placinta, fiul fostului senator Sorina Placinta, a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Tanarul de 23 de ani a aflat luni seara ca a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ca in anul 2010 si-ar fi batut prietena si a trecut cu masina peste un barbat. El s-a predat marti dimineata la o sectie de politie din Timisoara si urmeaza sa se stabileasca unde va fi incarcerat.

Instanta suprema i-a respins luni recursul lui Placinta si a mentinut decizia de condamnare data in martie 2013 de Curtea de Apel Bucuresti. Acesta isi va ispasi pedeapsa pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit Romania Tv.

Andrei Placinta pare sa se fi conformat deja cu decizia magistratilor el postand mesaje pe Facebook in care isi lua la revedere de la prieteni. „Am primit 4 ani si jumatate cu executare incepand acum. Ne mai vedem” sau „Pa, pa, baieti!”.

Citeste si:

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare, condamnat DEFINITIV la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare!

author avatar
Andra Nesu
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger