AcasăNewsAndrei Placinta - prima noapte in arest, un COSMAR: “A plans! A...

Andrei Placinta – prima noapte in arest, un COSMAR: “A plans! A cerut sa vina mama lui sa il linisteasca”

Desi a mers de buna voie la Politia Timis unde s-a predat, dupa ce a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, Andrei Placinta a trait clipe de cosmar in prima sa noapte dupa gratii. Fiul fostului senator Sorina Placinta a plans si le-a cerut politistilor sa ii permita mamei lui sa il viziteze.

Condamnat definitiv la 4 ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru ca a incercat sa calce cu masina un barbat din Bucuresti, dupa ce si-a iesit din minti si si-a batut iubita in plina strada, fiul senatoarei Placinta a clacat in arestul Politiei Timis, scrie exclusivtm.ro.

“A fost foarte trist si a plans in timpul noptii. A cerut sa i-o aducem pe mama lui, sa il linisteasca. Se intampla des ca in prima noapte dupa gratii unii dintre cei arestati sa cedeze. Era praf. A intrat zambitor, dar dupa cinci minute se vedea ca nu e in apele lui. Nu se aștepta sa fie coleg cu hoți din apartamente și violatori”, a declarat unul dintre ofiterii de la Arestul Politiei Timis, cel responsabil de intocmirea actelor pentru infractorii nou-veniti, noteaza sursa citata.

Andrei Placinta, fiul fostului senator Sorina Placinta, a fost condamnat definitiv, la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Procurorii au stabilit ca in seara zilei de 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitala, pe fondul unor neintelegeri cu prietena sa, Andrei Placinta a lovit-o pe fata si i-a luat telefonul mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului tinerei, pe care l-a deteriorat, indoind capota si spargand luneta.

In momentul in care in apararea fetei au intervenit doi barbati, inculpatul, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu masina pe trotuar, cu intentia de a-i lovi.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
703 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger