AcasăNewsAndrei Placinta, patru ani si jumatate, cu executare

Andrei Placinta, patru ani si jumatate, cu executare

Magistratii l-au gasit vinovat pe fiul fostei senatoare

Satanistul Andrei Placinta este cu un pas in puscarie, dupa ce, ieri, Curtea de Apel Bucuresti a decis condamnarea lui la patru ani si jumatate de inchisoare, cu executare, pentru tentativa de omor calificat.

Magistratii l-au gasit vinovat pe fiul fostei senatoare

Ieri, magistratii au dispus condamnarea lui Andrei Placinta la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat si la noua luni de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, urmand sa execute, daca decizia va ramane definitiva, pedeapsa cea mai grea. Totodata, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti l-au achitat pe Placinta pentru fapta de talharie. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la instanta suprema, care, pe 9 noiembrie 2012, a trimis dosarul la Curtea de Apel, pentru rejudecare.

A castigat un an si jumatate

Anul trecut, in iulie, Curtea de Apel Bucuresti il condamnase pe Placinta la sase ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, iar in urma cu exact un an, acesta fusese condamnat de Tribunalul la trei ani de inchisoare cu…suspendare. Beizadeaua fostei senatoare Placinta, membru al Bisericii Ateiste, etichetat drept satanist dupa ce s-a pozat in timp ce urina pe o troita maramureseana, a fost trimis in judecata la inceputul lunii iunie 2011. Atunci, procurorii Parchetului Capitalei l-au acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pentru ca si-a batut iubita, i-a furat telefonul si a dat cu masina peste un barbat care a incercat sa o salveze pe fata.

author avatar
Dan Bratu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger