AcasăNewsAndrei Placinta, fiul fostei senatoare, condamnat DEFINITIV la patru ani si jumatate...

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare, condamnat DEFINITIV la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis! Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei Placinta, a fost condamnat definitiv, luni, la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Instanta suprema de judecata a respins, luni, recursul lui Placinta si a mentinut decizia de condamnare a Curtii de Apel Bucuresti, pronuntata in martie 2013, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si a linistii publice, potrivit realitatea.net.

Andrei Placinta urmeaza sa fie incarcerat, decizia fiind una definitiva.

Procurorii au stabilit ca in seara zilei de 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitala, pe fondul unor neintelegeri cu prietena sa, inculpatul a lovit-o pe fata, luandu-i telefonul mobil. Apoi s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului tinerei, pe care l-a distrus, indoind capota si spargand luneta.

Scandalul a continuat si in momentul in care doi barbati au intervenit in apararea fetei. Andrei Placinta, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu masina pe trotuar, cu intentia de a-i lovi pe cei doi.

Inculpatul nu s-a oprit nici in clipa in care unul dintre barbati a cazut in fata vehiculului, ba, mai mult, prin manevre succesive in fata si in spate, a trecut peste el, provocandu-i mai multe leziuni traumatice care au dus la internarea victimei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, necesitand 40-45 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Anchetatorii au mai stabilit ca un alt barbat, ramas neidentificat, a folosit un pistol cu bile de cauciuc, cu care a tras mai multe proiectile asupra lui Andrei Placinta, in incercarea de a determina incetarea actiunilor violente ale acestuia.

author avatar
Alina Costache
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger