AcasăNewsAndrei Placinta, condamnat la 4 ani si jumatate de INCHISOARE cu EXECUTARE

Andrei Placinta, condamnat la 4 ani si jumatate de INCHISOARE cu EXECUTARE

Andrei Placinta, fiul fostului senator Sorina Placinta, a fost condamnat, joi, la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Magistratii au decis condamnarea lui Placinta Jr. la patru ani si sase luni de inchisoare, in dosarul in care tanarul este acuzat de tentativa de omor si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Andrei Placinta a fost trimis in judecata la inceputul lunii iunie 2011, de catre procurorii Parchetului Bucuresti. Anchetatorii au stabilit ca “in seara de 6 decembrie 2010, pe fondul unor neintelegeri cu partea vatamata, H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta si a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului partii vatamate, pe care l-a deteriorat, in sensul ca i-a indoit capota si i-a spart luneta”, potrivit rechizitoriului.

In apararea victimei au intervenit mai multe persoane. Atunci, Andrei Razvan Placinta s-a urcat pe trotuar cu autoturismul pe care-l conducea, incercand sa ii loveasca. Astfel, in timp ce S.N. incerca sa il opreasca pe acuzat, tinandu-se de capota autoturismului, a fost impinsa de autoturism, s-a dezechilibrat si a cazut.

author avatar
eNational
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger