AcasăNewsAndrei Iucinu, fiul lui Dumtru Tinu, la spital muscat de o vipera!

Andrei Iucinu, fiul lui Dumtru Tinu, la spital muscat de o vipera!

Fiul marelui ziarist Dumitru Tinu si mostenitor al uriasei averi a acestuia, Andrei Iucinu, a fost muscat de o vipera, fiind transportat de urgenta la spital.

Dupa o analiza preliminara a medicilor se pare ca Andrei Iucinu se afla in afara oricarui pericol, urmand ca el sa fie supus unor investigatii mai complexe pentru a se stabili cu precuzie care este nivelul toxinelor din sange, in urma muscaturii viperei.

Avand in vedere ca, in 2010, Andrei Iucinu impreuna cu patru prieteni au pus la cale o afacere mai putin obisnuita – o crescatorie de vipere cu corn (vipera ammodytes) in Lunca Dunarii, in apropiere de Giurgiu – sunt foarte mari sanse ca muscatura sa provina de la unul din serpii crescuti de Iucinu.

„Trebuie precizat faptul ca veninul viperei cu corn este extrem de cautat in toata lumea, dar mai ales in Europa. Desi periculos, putand fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutica. O vipera ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, in functie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienti sume cuprinse intre 500 si 2000 de euro, ajungandu-se uneori chiar si la 2500 – 3000 de euro. Pe de alta parte, ingrijirea acestor animale nu este costisitoare.” – declara, in urma cu un an, Andrei Iucinu.

author avatar
Ciprian Purice
555 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger