AcasăNewsAndrei Duban a jucat Teatrul National la pacanele

Andrei Duban a jucat Teatrul National la pacanele

Actorul a reusit sa isi scota sefii din sarite, dupa ce, in stagiunea trecuta de la TNB, a intarziat si a lipsit la doua spectacole. Desi nu i-a mai fost prelungit contractul, Duban a obtinut totusi o sansa. Ultima.

Andrei Duban a dezamagit-o pe Ilinca Tomoroveanu

Andrei Duban a facut-o lata vara aceasta, cand a lipsit cu nerusinare din doua reprezentatii  programate la TNB. Daca in prima duminica nu a ajuns, invocand un motiv pueril ca ar fi in provincie, in cea de-a doua saptamana si-a facut aparitia la „Comedia norilor“ dupa ce ii trecuse scena in care juca. Tupeul lui fantastic i-a enervat la maxim pe colegi, mai ales ca toti actorii sunt obligati, conform regulamentului intern, sa consulte avizierul. Mai mult, lui i s-au reamintit, se pare, datele in care a avut spectacole chiar de catre regizorul tehnic. Situatia lui Duban a fost confirmata de catre directorul adjunct artistic de la TNB, Ilinca Tomoroveanu. „Nu i s-a mai prelungit contractul din cauza faptului ca a lipsit de la spectacole, care este cel mai grav lucru care se poate intampla in teatru. Eu sper sa isi dea seama cat de grava a fost greseala lui si sa nu o mai repete. Ramane cu contract de colaborare pe spectacol, daca va fi corect“, a declarat Ilinca Tomoroveanu pentru „National“.

Nu e la prima abatere

Ilinca Tomoroveanu

Andrei Duban nu e insa la prima abatere la Teatrul National Bucuresti, fiind sanctionat si de fostul director. „Dupa plecarea domnului Sararu care ii desfacuse lui Duban contractul pentru un motiv asemanator, eu, ca director interimar, acum aproximativ 5 ani, l-am reangajat avand incredere in el, dar mi-a inselat asteptarile. Daca va gresi din nou va fi inlocuit in spectacolele in care joaca, Andrei ramanand colaborator“, a adaugat Ilinca Tomoroveanu.

Pacanelele bata-le vina

Colegii lui Duban insa vorbesc pe la colturi de cauzele care au determinat schimbarea de comportament a actorului. Se pare ca Andrei ar fi delasator din cauza jocului la pacanele, care i-ar ocupa din ce in ce mai mult timp. Contactat telefonic de reporterii National, Andrei Duban a recunoscut partial greseala. „Asta a fost in stagiunea trecuta. Nu vreau sa vorbesc despre asta, am alte proiecte. Joc in doua spectacole si am o colaborare ok cu TNB-ul“. Actorul a luat foc cand a auzit de pacanele. „Nu, este cu totul virusata discutia. E treaba mea ce am facut in copilarie si tinerete“, a incheiat el.

Nicole Ionescu / Andreea Romaniuc Archip

author avatar
eNational
957 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger