AcasăNewsAndrei Chiliman, audiat la Politie. Edilul afla daca va fi arestat!

Andrei Chiliman, audiat la Politie. Edilul afla daca va fi arestat!

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Andrei Chiliman, primarul suspendat de la Sectorul 1, se afla in aceasta perioada sub control judiciar.

UPDATE: Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi, ca Andrei Chiliman, primarul suspendat de la Sectorul 1, sa ramana sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni. Astfel, magistratii au respins contestatia depuse de procurorii care solicitau arestarea edilului.

 

In aceste conditii, Chiliman trebuie sa dea cu subsemnatul, de doua ori pe saptamana, la Sectia 1 de Politie, din Bucuresti, sectie de care apartine.

Chiliman a fost joi dimineata la politie, dar a stat doar cateva minute de vorba cu oamenii legii si nu a dorit sa dea declaratii.

Este foarte posibil ca Andrei Chiliman sa afle, joi, daca va fi arestat preventiv. Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie au contestat masura controlului judiciar si il vor pe edil dupa gratii, iar magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sunt asteptati joi sa ia in discutie contestatia depusa de procurori.

In mod oficial, Chiliman si aghiotantii lui sunt acuzati ca au atribuit contracte in mod preferential, incasand spagi uriase. Procurorii vorbesc despre un prejudiciu de 670 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger