AcasăNewsAndrei Caramitru a primit ordin de restrictie

Andrei Caramitru a primit ordin de restrictie

Si cum mai apara el tara de „ciuma rosie”, Doamne, cu cat elan corporatist a descalecat pe plaiurile natale parasite pe cand era doar un vlastar ce crestea la umbra protectoare a gorunului Pino! Si-a deschis nasturii de la camasa cumparata din salariul de mii de euro la care a renuntat si, cu pieptul dezgolit si proaspat epilat, s-a avantat in lupta, lovind dusmanii ideologiei globalist neomarxiste cu vorbe grele – jigniri, amenintari, injuraturi, flegme lirice pe obrajii manjiti ai unor romani incuiati la minte, incapabili sa inteleaga inaltarea spirituala pe care o aduce conceptia de progresism absolut. Andrei, nu fi Caramitru, tara asta nu te merita, intoarce-te in Elvetia, noi o sa te regretam, dar iti vom intelege si mai ales respecta decizia!

Dincolo de barna pe cocoasa pe care i-a tras-o liderul USR, in urma scurtei cariere politice a lui Andrei Caramitru ramane damful mizeriei promovate cu intensitate. Ura. Venin revarsat in spatiul public cu nesimtire si nepasare. Amenintari cu zanganit de catuse si torturi ce amintesc de trista perioada a anilor ’50. Indemn la nesupunere civica, gafe peste gafe asumate cu seninatate. Asta-i mostenirea tefelistului crescut la Geneva, indoctrinat cu dispret fata de tot ce inseamna romanism.

Propaganda urii nu are ce cauta in politica

O data cu mazilirea juniorului pinoist, primesc o palma peste ceafa si hastagistii rezistenti propagandisti ai urii. Politica inseamna confruntare de idei, proiecte, argumente si contraargumente, nu bate, scuipati, aruncat de oua si mui la greu.

Romania are nevoie de oameni capabili sa aduca plus valoare prin munca depusa, putorile care taie frunze la caini si imput aerul din Piata Victoriei cu respiratia lor coclita merita un ecarisaj moral, dupa care pot fi redate societatii spre a-si dovedi utilitatea. Cat ii priveste pe „Caramitrii” care bat la portile politicii (precum si cei care deja au apucat sa intre), aceste capuse trebuie sa inteleaga ca gargara nu-i buna decat dimineata, la baie.

„Am decis amandoi ca este mai bine sa incetam relatia presedinte-consilier. Andrei Caramitru ramane un membru si o resursa in USR, cu propria cale (…) Andrei are drumul sau”. Dan Barna e categoric, ii transmite prepozitiei cu care s-a pomenit in partid ca-i tolereaza existenta, dar cu ordin de restrictie. „Keep away from me!”, zice presedintele USR, si el oripilat de ultimele rabufniri ale „Fiarei”: „Am aflat si eu din presa de opiniile sale, prea des”.

Despre ce este vorba? La scurt timp dupa ce Camera Deputatilor din Parlamentului Romaniei (!) a votat modificarile Codului penal, Andrei Caramitru a scris pe Facebook: „Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la puscarie sau in exil, unde sa muriti de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie!”.

Oare ce fel de om doreste moartea cuiva prin inanitie, cand umanitatea cunoaste, din pacate, ororile unor astfel de drame? Cum poti astepta votul cetatenilor cand in trei fraze folosesti sapte cuvinte dure – borfasi, puscarie, exil, muriti, foame, gunoieri, rusine -, a caror simpla alaturare dau furnicaturi si socheaza?

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.725 afisari

3 COMENTARII

  1. ACEST HANDICAPAT POLITIC VLASTARUL REVOLUTIONARULUI MIRCEA FATE CA LUCREZI TREBUE SA FIE DUS LA UN SPITAL DE PSIHIATRIE el nu stie ca partidul SERE ISTILOR adica format din fii ai caror parinti.unchi veri au fost SECURISTI nu tolereaza asa cuvinte adresate romanilor ci trebue sa fie mai direct sa puna mana sa se injecteze mai profund cu heroina doar vine din occident sa faca dreptate sa spuna pe nume despre cei de la guvernare PACAT DE EDUCATIA PE CARE NU A PRIMITO ASA TATA ASA FIU .

    • Intradevar, pacat de educatia pe care nu a primit-o, s-a limitat doar la „grijania…”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger